TOP
Slider Travel

Drie dagen naar Parijs

Hi allemaal! In de laatste week van mijn vakantie was ik nog even drie dagen naar Parijs. Het was mijn zevende keer in de stad van de liefde, maar wat blijft het geweldig om daar rond te lopen! De architectuur is zo prachtig, de Franse taal om me heen en overheerlijke pains au chocolat. Bij deze een paar van mijn favoriete foto’s van deze trip + tips die je niet kunt missen als je drie dagen naar Parijs gaat!

Het mooiste uitzicht

Een ding wat ik al-tijd doe als ik naar Parijs ga is Galeries Lafayette bezoeken. Dit is een mega groot en luxe warenhuis. Een beetje vergelijkbaar met de Bijenkorf, maar dan nog luxer. Zo zit er een kapper, en een Starbucks binnenin, en daarbij ontelbaar veel luxe merken. Ook als je bij binnenkomst naar het midden van het gebouw loopt en omhoog kijkt zie je een hele grote koepen van glas in lood, zo mooi! Ik vind het persoonlijk super leuk om hier een rondje te lopen, maar het aller leukste is toch wel het uitzicht vanaf het dak. Je staat dan op iets van 8 hoog, bovenop het gebouw. Je kunt dan echt zo veel zien! De allereerste foto van dit bericht is bijvoorbeeld daar gemaakt, en degene hierboven ook.

Het lekkerste eten

In Parijs heb je natuurlijk ook talloze gezellige cafétjes en restaurants. Een van mijn favoriete plekjes om te lunchen/ iets lekkers te eten is Paradis du Fruit. Hier hebben ze echt de heerlijkste smoothies, en nog veel meer gezonde dingen. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een gezonde lunch in Parijs!

Qua avondeten ben ik echt verliefd op Bianco Pizzeria. Hier hebben ze echt het lekkerste Italiaanse eten! Misschien ben ik een beetje een cultuurbarbaar dat ik naar een Italiaans restaurant ga in Frankrijk, maar ik beloof je: it will be worth it.

De mooiste galerie

Tot slot nog een kleine tip voor als je een keer wat anders wilt zien dan de Tour Eiffel, l’Arc de Triomph, Louvre of Palais-Royal (overigens allemaal wel echt de moeite waard!). Galerie Vivienne is ook echt iets wat je niet wilt missen! Het is een prachtig en rustige ‘galerie’ en (nog) vrij onbekend. Je kunt hier echt de mooiste foto’s maken, en wegdromen bij het prachtige interieur.

«

»

4 COMMENTS
 • Kelly
  3 jaar ago

  Wat heerlijk! Mooie foto’s heb je gemaakt. :)

 • Martha
  3 jaar ago

  Super leuk stukje! Heb je ook tips voor hotels met uitzicht op de Eiffeltoren? ?

 • Florence
  3 jaar ago

  Leuk verslagje!

 • LOUISE - LOUVETTE
  3 jaar ago

  Klinkt als een fijne reis!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *