TOP
Personal Slider

10 dingen die je nog niet wist over mij

Hi allemaal. Veel van jullie zullen mij al wel een tijdje volgen, anderen niet. Het leek me sowieso gewoon wel heel leuk om weer eens een paar dingen met jullie te delen. Dus in deze post: 10 dingen die je nog niet wist over mij!

1. Mijn favoriete seizoen van het jaar is de zomer. Ik hou gewoon van de warmte, alle mooie bloemetjes, iedereen lijkt vrolijker. En natuurlijk zijn zomerkleren ook gewoon heel leuk :)

2. Ik draag altijd Alien van Thierry Mugler. Dit is inmiddels al iets van 3 jaar mijn standaard parfum. Ik vind hem zooo heerlijk ruiken! En hij blijft ook lekker de hele dag hangen. Beste geurtje dat er is!

3. Ik ben echt een enorme rommelkont. Begrijp me niet verkeerd, ik haat het als het een rommeltje is, maar ik heb gewoon geen tijd om het op te ruimen haha. Ik ben meestal maar 1 nachtje of 1 dagje thuis, en dan ga ik weer de hele dag werken, de hele dag naar school of slaap ik weer ergens anders haha. Chaos dus.

4. Als er geen reisjes op de planning staan wordt ik echt super onrustig. Het is gewoon zo’n leuk vooruitzicht om te weten dat je ergens heen gaat. Zoals jullie wel weten hou ik echt enorm van reizen. Zodra ik dus niks op de planning heb staan, begin ik meteen vluchten te zoeken en mensen te appen of ze mee willen, haha. Aan de ene kant haat ik dit aan mezelf, maar het zorgt wel voor heel veel leuke tripjes elk jaar weer!

5. Ik ben heel erg perfectionistisch. Alles moet bij mij gewoon altijd goed zijn. Ik kan er niet tegen om bijvoorbeeld ‘maar’ een zesje te halen voor een tentamen. Ook bijvoorbeeld mijn kleding moet altijd perfect zitten hoe ik het wil hebben. Kortom, ik ben niet snel tevreden haha… (Heel irritant).

6. De eerste keer dat ik een piercing liet zetten ben ik bijna flauwgevallen. Ik ben echt zo’n watje in dat opzicht. Het ging toen om een neuspiercing, en ik vond het zo spannend! Uiteindelijk ben ik dus bijna flauwgevallen van die spanning. Een half uur en een heel rolletje Dextro’s later ging het gelukkig wel weer hahah.

7. Ik ben echt mega eerlijk, en dit kan nogal in mijn nadeel werken. Vooral als ik mensen al langer ken, kan ik er echt de stomste dingen uitflappen. Sommige mensen kunnen het wel hebben, anderen niet. Het is in ieder geval niet mijn beste eigenschap, haha.

8. Heel gek feitje, of eigenlijk een geheim talent van mij, maar ik ben super goed in talen. Dit is misschien raar om te zeggen over mezelf, maar het is echt zo haha. Ik pik heel snel woordjes op, en probeer altijd de uitspraak helemaal te analyseren om het zelf ook te kunnen. Altijd als ik op vakantie ben loop ik echt van alles te lezen, en ik vind het super leuk om naar pratende mensen te luisteren en er van te leren. Andere talen hebben gewoon altijd wat bijzonders :)

9. Mijn lievelingsfilms zijn Dirty Dancing en Pretty Woman. Sowieso Dirty Dancing is gewoon zo heerlijk romantisch, en alle dansers/ choreo’s in de film… Goals! Ook Pretty Women is zo lekker romantisch, en ik vind Julia Roberts gewoon echt een geweldige vrouw! Beide films heb ik denk ik al zo’n 10 keer gezien, maar ze zijn nog steeds mijn lievelings.

10. Ik kan vaak beter opschieten met jongens dan met meiden. Ik werk nu al meer dan 2 jaar in een super leuk café, waar eigenlijk bijna alleen maar jongens werken. Tussendoor heb ik ook een tijdje in een restaurant gewerkt waar de hele bediening uit meisjes bestond, en dit was zo anders. Ik vond/ vind het super irritant dat meisjes altijd maar moeten roddelen, en ‘concurreren’. Doe gewoon leuk tegen elkaar. Het is echt niet zo moeilijk…

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *