TOP
Fashion

Wishlist voor het najaar

De zomer is zo goed als over en het echte leven gaat weer beginnen. Allereerst: ik heb echt een geweldige zomer gehad. Heel veel gewerkt, en super veel nieuwe mensen leren kennen. Het was echt heerlijk, en ik heb enorm veel leuke dingen gedaan. Van mij mag de zomer echt voor altijd duren, maar om eerlijk te zijn ben ergens ook wel weer blij dat de vakantie over is. Weer een beetje structuur in de week en gezonder leven. En omdat de zomer als seizoen ook op z’n einde loopt vraagt dat om een wishlist voor het najaar. 

Jas | Trui met tijger | Witte trui | Jumperdress |
Boots | Spijkerbroek

De perfecte jas

Natuurlijk kan op mijn wishlist voor het najaar geen jas ontbreken. Misschien weten sommige van jullie (van mijn oude blogs) nog wel dat ik echt een obsessie heb met jassen. Ik kan echt maar jassen blijven kopen, haha. Deze jas is ook zo mooi chic, en mede door de lengte perfect voor het najaar. Deze jas met een gescheurde zwarte broek en een oversized zwarte hoodie lijkt me een perfecte combi. Of voor een iets chiquere stijl gecombineerd met een mooie spijkerbroek en een simpel blouseje.

Sweaters, sweaters, sweaters

Sweaters zijn echt mijn beste vriendjes tijdens de kou. Ik vind sweaters net wat leuker dan gebreide truien, omdat er vaak wat op staat, en ze er gewoon direct al stoerder uitzien dan een normale trui.

Cosy trui

Toch staat er wel een mooie trui op mijn wishlist. Dit is gewoon een musthave in de winter. Een simpele, maar mooie trui is echt zo’n item dat je altijd kunt aantrekken. Met een spijkerbroek, met een rokje, of eventueel nog over een jurkje heen. Echt zo’n trui waar je gewoon in kunt leven haha. Kleine tip: investeer in een mooie trui van goeie kwaliteit! Dat scheelt echt enorm. H&M truien van 10 euro zijn prima, maar de kwaliteit gaat helaas wel snel achteruit…

Goeie laarsjes

Natuurlijk ook niet te missen in het najaar zijn een goed paar laarsjes om de regen te trotseren. Sneakers vind ik meestal wat fijner lopen, maar blote enkels zijn niet heel optimaal als het zo koud is. Het is gewoon altijd fijn om in ieder geval één paar laarsjes achter de hand te hebben (en daarbij zijn laarsjes natuurlijk super super leuk!).

Dé ultieme skinny jeans

In het najaar kan ik ook echt niet zonder mijn skinny jeans. Ik vind het altijd alleen heel moeilijk om de perfecte te vinden. Deze van de collage is van de H&M, en die vind ik wel echt heel tof! De kleur is mooi en ook de gaten in de broek vind ik heel leuk. Overigens, hetzelfde geldt hier als voor truien, het is het echt waard om in een iets duurdere jeans te investeren :)

Jumperdress?!

Tot slot nog een jumperdress. Ik vind deze echt al leuk sinds ik me kan herinneren, maar heb er nog nooit daadwerkelijk eentje gekocht. Het staat super leuk met overknee boots, of gewoon met een panty en enkellaarsjes. Deze is trouwens van Pretty Little Thing, en ze hebben echt super veel verschillende kleuren en soorten jumperdresses!

Wat staat er op jullie wishlist voor het najaar?

«

»

3 COMMENTS
 • Ayan-Nina
  3 jaar ago

  Goeie laarsjes zijn niet te missen in de herfst. Ik ben echt geobsedeerd en koop teveel laarzen. Haha!

 • José
  3 jaar ago

  Leuke wishlist! Die trui met de tijger vind ik erg vet!

 • Kelly
  3 jaar ago

  Die witte trui lijkt mij heerlijk!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *