TOP
Fashion

Onbekende webshops die je moet kennen!

Hi allemaal! Zoals jullie waarschijnlijk wel weten ben ik echt een beetje een shopaholic. Ik vind het super leuk om nieuwe kleren te kopen, en nieuwe outfits te bedenken. Maar op een gegeven moment heb je alle webshops wel een beetje gehad… En eerlijk gezegd… Vind ik het persoonlijk ook niet zo heel leuk om hetzelfde als iedereen te dragen. Daarom ben ik altijd op zoek naar onbekende webshops, en vandaag deel ik mijn favorieten met jullie!

Missee

Dit is een Engelse webshop met echt hele leuke dingetjes die je normaal niet in de winkels ziet liggen! Ze hebben vooral heel veel leuke jurkjes en playsuits, perfect voor de zomer! Het setje van de foto aan het begin van deze blogpost komt daar ook vandaan. Ik ben er echt verliefd op! Daarbij heb ik ook een hele toffe kortingscode die ik met jullie mag delen! Met de code ‘tessanelissen15‘ krijgen jullie 15% korting op je hele aankoop! Super leuk toch?! Shop hier!

Verge Girl

De volgende webshop is een Australische webshop, en deze heeft ook echt mijn hart gestolen! Ook deze site heeft weer heel veel zomerse jurkjes en jumpsuits! Ik wil ze echt allemaal hebben haha. Zo veel leuke printjes, en hele andere modellen dan je bijvoorbeeld bij de H&M en Zara ziet hangen. Ik word hier in ieder geval enorm hebberig van, haha. Shop hier!

Olivia & Kate

Tot slot een webshop van eigen bodem: Olivia & Kate. Deze webshop werd mij laatst aangeraden door iemand via Instagram, en ook zij hebben heel veel leuke dingetjes! De collectie is een beetje vergelijkbaar met MostWanted vind ik. Daarbij hebben ze naast allemaal leuke kleren, ook spulletjes voor het interieur. Heeele mooie opbergdoosjes voor je sieraden, en allemaal andere prachtige huisaccessoires. Zeker het checken waard! Shop hier!

Kennen jullie nog andere onbekende webshops?

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *