TOP
Amsterdam

HOTSPOT | Libertine Café

Hi allemaal! Vandaag wilde ik even een hele leuke hotspot met jullie delen, namelijk: Libertine Café. Ik was hier een tijdje geleden met mijn broer om te lunchen, en ik moest het gewoon met jullie delen! Het interieur was prachtig, en de menukaart heel veelbelovend. Ik zal er wat meer over vertellen :)

Over Libertine

Deze leuke organisatie heeft drie verschillende vestigingen in Amsterdam, maar wij waren bij Libertine Café Café (ja twee keer). Van tevoren hadden we al een beetje onderzoek gedaan naar wat er allemaal op de menukaart stond, en toen we ‘All day breakfast‘ zagen staan wisten we eigenlijk al genoeg.

We spraken daar af (ik stond eerst nog bij de verkeerde vestiging, lekker typisch weer haha), en bij binnenkomst werden we meteen overweldigd door het prachtige interieur. Het hele café was super licht en industrieel ingericht. Marmeren tafels, een groot dakraam, hangende planten aan het plafond, en mooie houten bankjes. De perfecte hotspot, en dus heel Instagram waardig! Ook werden we meteen hartelijk verwelkomd. Super leuk!

Op de menukaart staan heel veel verschillende dingen: yoghurt, salades, eitjes, french toast, de keuze is heel ruim! Wij kozen allebei voor de french toast. Ik had eentje met een soort vanille crème en rood fruit, en mijn broer had met poedersuiker en caramel. Het was er super snel, en was heel vers! We hebben er echt van genoten. Daarbij werd het ook nog eens prachtig opgediend, wat ik ook altijd heel leuk vind!

Libertine Café Café ligt midden in de 9 straatjes. Het is een mega gezellig stukje Amsterdam, en weer eens wat anders dan de Kalverstraat, waar veel mensen vaak alleen maar heen gaan als ze een dagje in Amsterdam zijn. Als je toch liever naar de Kalverstraat gaat, is dit alsnog goed te doen! Het ligt 5 minuutjes lopen vanaf het Spui, dus echt een top locatie voor een gezellige break :).

Adres
Wolvenstraat 22
1016 EP Amsterdam

Kenden jullie deze hotspot al? Of op zoek naar Andere leuke plekjes in Amsterdam? Klik dan hier!

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *