TOP
Fashion

Investeer in jezelf + Inspiratie bord

Hi allemaal! Vandaag even een random inspiratie post, gecombineerd met wat advies. De laatste tijd heb ik super veel kleren weggedaan (ik verkoop hier nog wat dingetjes) en heel veel nieuwe items gekocht. Mijn stijl is heel erg veranderd in de afgelopen maanden, en het leek me wel leuk om hierover te praten en wat inspiratieplaatjes met jullie te delen!

Zoals ik al zei, is mijn stijl nogal veranderd de laatste tijd. Misschien hebben jullie dat al wel gemerkt op Instagram. Het is echt van netjes/ basic naar meer stoer/ vrouwelijk gegaan. Nog steeds ben ik wel heel erg van de basics, maar toch net iets anders. Je zult me nog steeds niet in een jurkje met een felle print zien lopen, maar ik draag wel wat meer items met tekst of een plaatje erop. Hier kunnen jullie mijn Pinterest inspiratie bord zien trouwens :)

Daarbij heb ik ook geïnvesteerd in sieraden, want deze maken een outfit gewoon af! Ik heb een kettinkje met een ‘muntje’ eraan, met de letter L erop (van Lucie, mijn tweede naam) gekocht. Ook ben ik bij & Other Stories langsgegaan voor nieuwe ringetjes die ik ook elke dag draag. Goeie tip trouwens: bij & Other Stories hebben ze echt de mooiste sieraden, en deze blijven super lang mooi!!

Dit is waar het stukje investeren in jezelf naar boven komt. Zoals ik al zei heb ik echt super veel nieuwe kleren gekocht. Mensen verklaren me vaak voor gek dat ik zo veel kleren koop (can’t blame them), maar soms heb je dat gewoon nodig! Ik heb echt 3 vuilniszakken met kleren weggedaan om plaats te maken voor nieuwe dingen. Nieuwe dingen waar ik me echt goed in voel. Natuurlijk is het een proces om je kledingkast (bijna) helemaal opnieuw te vullen, maar het doet me echt heel goed! Ik merk nu dat ik echt bijna elke dag de deur uitga met een tevreden gevoel en dat is super fijn. Het is echt heerlijk om je goed te voelen in je outfit! Hetzelfde geldt voor make-up. Koop eens een keer iets van een duurder merk. Als je weet dat je make-up dan de hele dag fleeky zit, is dat extra tientje het meer dan waard!

Naomi Genes

Dan nog even over nieuwe stijliconen. Ik heb een hele nieuwe stijl qua wat ik leuk vind, en ik ben ook andere mensen gaan volgen die mij inspireren. Mijn absolute favoriet is Naomi Genes (dit is haar Instagram). Zij is echt een enorme inspiratie voor mij qua outfits. Haar stijl is heel casual, maar wel stoer en vrouwelijk. Mooie jeans, body’s, grote truien, love it. Ze weet precies wat goed bij haar staat, en haar outfits zijn gewoon altijd on point. Ik vind het super tof hoe ze de ene dag een oversized hoodie aan heeft, en de volgende dag een prachtig bodycon jurkje. Goals, goals, goals!

Misschien was dit een beetje een onsamenhangend stukje, maar ik ben gewoon heel enthousiast op dit moment, haha. Ik ben zo blij met al m’n nieuwe kleren, en voel me echt een stuk zelfverzekerder dan eerst. Dat is daarom ook iets wat ik graag met jullie wilde delen. Soms moet je gewoon even goed investeren in jezelf, dat kan je namelijk heel goed doen :)

«

»

2 COMMENTS
 • José
  7 maanden ago

  Wanneer je door nieuwe kleren meer zelfverzekerd gaat voelen kan ik het investeren alleen maar toejuichen!

  • admin
   7 maanden ago
   AUTHOR

   ❤️❤️❤️

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *